Giveaway Sempena Anniversary

Assalamualaikum....

Dalam kesibukan yang melanda tetiba mama terjah blog biras mama, tengok-tengok mak hainom okjer tu buat giveaway...haishhh mama pun nak menyibukkan diri join juga la nampaknya bagi sokongan pada kawan-kawan katanya, walaupun dah hujung-hujung ni kan, kira masih sempat lagilah, sibuk-sibuk tengok borang kita segarkan biji mata jap join GA ni.

Dulu-dulu mama pandang-pandang jeling-jeling je blog hainom nih maklumlah polower mak ramai, mama pula blogger picisan jek. Tapi bila mama terjah blog kawan-kawan lain sepintas lalu terbaca komen-komen hainom ni...amboii rajin betul dia komen ye, kadang-kadang macam karangan 360 patah perkataan, kalau mama yang komen memang sejemput je lah ayatnya kan.

Satu hari tergerak la hati nak terjah rumah hainom..ambik ko kelakar betul bila mama baca hasil penulisan hainom nih sampai nak tersimpul usus mama ni dibuatnya gelak jer, bahasa yang sempoi dan kelakar tapi ada masanya ada.juga penulisan yang menyentuh hati dan menusuk ke kalbu...tak sangka lepas mama follow blog hainom dia pun datang follow blog mama, bermula dari situ mama akan terjahlah blog mak tu baca tulisannya kadang ketinggalan, pulun gak baca dari mana yang mama tertinggal tu.




Sempena ulangtahun hainom okjer dan pak jilapah yang ke 21... Mama doakan semoga Allah berikan kebahagiaan buat keduanya hingga ke dalam syurga.. Dipangjangkan umur, dimurahkan rezeki dan semoga rahmat dan redha Allah sentiasa bersama mereka.

sapa-sapa nak join sempat lagi nih,esok tarikh tutup jom join ramai-ramai . Tulis seringkas yang boleh je ye.

Wassalam

Comments

  1. Terima kasih sudi join ye Azra....eleh eleh....ngengada, sepatah kata MD down to the earthlah sangat. Pucisan kononnya hihi...

    Bestnya ipar duai, biras beras semua ada blog...sembang kat bloglah ni ek

    ReplyDelete
  2. Semoga kak lah juga ada rezeki menang GA ni.. hihi.. dlm sibuk2 tu sempatkan diri juga ye.. mana tau ada rezeki kan..
    Hahaha.. gelak sampai tersimpul usus tu.. hati2.. hihi..

    ReplyDelete
  3. Akk tukang support jelah ye, moga2 mama yan berjayalah ye.

    ReplyDelete
  4. all the best kak! hihihi aina ada tag akk untuk join GA. Mana tau rezeki. Berganda ganda dpt hadiah! =) hehehe

    ReplyDelete
  5. Alamak! Ada lagi rupanya pesaing ^_^ Ingatkan dah takda penyertaan lagi, dah nak tutup.

    Apa-apa pun, tahniahlah ya AA berjaya juga join walaupun dalam kesibukan. Beri sokongan pada MakJilap katanya. Kalau takda yang join, takut pulak nanti dia merajuk tutup blog. Haru kita ^_^

    ReplyDelete
  6. Good luck... moga ada rezeki ye menang giveaway... siapa tak kenal hainom okje... hehehehe

    ReplyDelete
  7. singgah dari GA yang sama!! tahniah da menang

    ReplyDelete
  8. Tahniah.. da menang.. hihi..

    ReplyDelete
  9. terima kasih follow blog saya ya

    ReplyDelete
  10. huwaaaaaa kak nom buat GA ke. kira ni lama sgt tak bw. internet terputus huuuu

    ReplyDelete
  11. Good luck Aryan Azra..x nk join GA dari sis JM ke

    ReplyDelete
  12. Salam... Oh biras sis hainumokjer.. 😍😍😍

    Selamat ulangtahun.. Semoga bahagia hingga ke Syurga.. Ameenn

    ReplyDelete
  13. aamin...
    mudahakan ikatan perkahwinan kak hainom & pak jilap kekal hingga k jannah..
    GA pom dh tamat kan..lya bru nk start bw..haha...
    bz jgk late ni...

    ReplyDelete
  14. hi, saya datang blogwalking sambil follow sini terus :)

    ReplyDelete
  15. Memang sempoi bila baca entry di blog hainom.. Sha pun suka..

    ReplyDelete
  16. All the best kak yan (^_^)v

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts