Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist

Assalamualaikum....

Semoga kita semua sentiasa didalam rahmat dan redha Allah swt.





Syarat-syarat untuk sertai segmen "Seorang Syed Nak Bloglist!"

1. Anda haruslah mempunyai blog yang aktif

2. Follow blog  Seorang Syed 

3. Follow Google+ Seorang Syed 

4. Buat satu entry di blog anda bertajuk "Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!"

5. Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed dan tulis short review tentang blog Seorang Syed (kalau nak tulis panjang pun no hal)

6. Jangan lupa letak banner segmen aku di atas dan back link kepada blog ini

tarikh tutup penyertaan 30 April 2017

Lama juga mama tak join mana-mana segmen ni sebab kekangan masa dan kemalasan gitu..hehehe tapi untuk adik syed ni mama gigihkan juga jari jemari mama ini menaip untuk join segmen yang dianjurkan sebab dijemput secara personal rasa macam terpanggillah mama ni untuk turut serta.

Mama ni nak review blog orang tak berapa pandai, tapi blog seorang syed ni, bila mama masuk memang sejuk mata memandang dengan warnanya birunya yang lembut tu, banyak info juga yang boleh kita dapat dalam blog syed ni, tak rugilah kalau terjah. Paling mama suka tengok hubungan syed dengan kakaknya tu..sweeett sangat. 

Seorang syed ni tak lama nak jadi cikgu dah, tak tahu lah posting kat mana tu ye harap-harap yang dekatlah dengan bonda tercinta nanti ya, takpe tak dapat posting negeri lain, ada la hikmahnya tu kan Allah nak bagi dekat dengan mak, selain berbakti pada anak murid dapat berbakti pada orang tua juga kan. Semoga syed terus berjaya dalam bidang yang diceburi ya...

Wassalam.


Comments

  1. Thanks for joining kak. Saya harap dapat dekat dengan rumah ja senang sikit kak nak ulang alik kan hehehe. Dalam gambar sweet la kak kalau depan2 asyik gaduh ja hahaha okay.

    ReplyDelete
  2. Selamt bersegmen.
    Memang seronok baca blog cikgu Syed.

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen, AA. Dalam pada sibuk dan malas tu, masih sempat lagi join segmen. Bagus betul AA ni tau.

    ReplyDelete
  4. Akak ikuti juga blog syed ni...tapi orangtua macam akak ni mana lah reti nak sertai segmen2 ni.Sekadar baca dan komen boleh lah.Waktu baca blog dia teringat anak sulung akak yang sebaya umurnya...yang membezanya anak akak masih terkial2 mengejar segulung ijazah

    ReplyDelete
  5. Good luck sis. Qbal singgah dan follow sini dari segmen yang sama.

    Fazroliqbal.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Gud luck Azra....moga blog awak termasuklah dlm bloglist Syed nanti ek..

    ReplyDelete
  7. syed buat segmen....
    ok akaq join jugak le ye syed :)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    done follow #155

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts